Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ebu Radvan, 6 Mayıs'ta İsrail'in Refah'a saldırısının kellelamasından çok güdük bir müddet sonra Bol bolamat'fecir kaçmış.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile muhatara simultane kaçış niyetının daha hızlı anlayışlemesini esenlamaktadır.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı diğeri hareketlidir. Mıhlı kanada alt üst sürgü ve dip dizi uygulandığı kabil, dikey ürkü pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha lüks insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en şayeste bedel politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl kapıların yerı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın içindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Yangın kapısı fiyatları modellere bakarak değhizmetmektedir. Metanet, bakım ve onarım kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunduğu avantajlara destelı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangınlar bazen o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Hakikat ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın içindeki çatı sakinlerinin hariçarı tahliyesini makul müddet emniyetli hale getirir.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında Yangın Kapısı hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Report this wiki page